ספגטי ים תיכוני לוקח על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 402 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם בצל, מים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. וזה טוב. נסו ספגטי שפמנונים ים תיכוני, ספגטי שפמנונים ים תיכוני, ו ספגטי וכדורי בשר ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את 4 המרכיבים הראשונים, ומטגנים 5 דקות.
4
מוסיפים את היין ואת 6 המרכיבים הבאים (יין דרך עגבניות). מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מערבבים את הקמח, חלב, ו 1/4 כפית אגוז מוסקט ברוטב בינוני-מחבת, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ולבשל במשך 7 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)