ספגטי ים תיכוני
ספגטי ים תיכוני לוקח על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 402 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם בצל, מים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. וזה טוב. נסו ספגטי שפמנונים ים תיכוני, ספגטי שפמנונים ים תיכוני, ו ספגטי וכדורי בשר ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את 4 המרכיבים הראשונים, ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים את היין ואת 6 המרכיבים הבאים (יין דרך עגבניות). מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד עבה.
מערבבים את הקמח, חלב, ו 1/4 כפית אגוז מוסקט ברוטב בינוני-מחבת, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ולבשל במשך 7 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
הסר תערובת חלב מחום. מערבבים גבינת פטה, 1 כף גבינת פרמזן, וביצה.
מפזרים 1 כף פירורי לחם בתבשיל 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מניחים 2 כוסות ספגטי בתבשיל, העליון עם 2 כוסות תערובת בשר ורוטב 1 כוס. חזור על שכבות.
שלב 1 כף גבינת פרמזן ו 1 כף פירורי לחם, ומפזרים על התבשיל.
אופים תבשיל ב 375 במשך 30 דקות או עד חום זהוב.
מקשטים עם אורגנו טרי, אם תרצה.