ספגטי סלסה
ספגטי סלסה דורש כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 342 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. תמורת $1.05 למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שימורים של עגבניות, סלסה, בשר בקר טחון ורסק עגבניות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל המקסיקני. עם ציון ספונקולרי של 57% , המנה הזו מוצקה. ספגטי קון פולו אי סלסה קריולה (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף) , ספגטי קון פולו וסלסה קריולה (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף) , ודלעת סלסה ספגטי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה את העגבניות, הסלסה, רסק העגבניות, הכמון, מלח השום, המלח והאורגנו. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 15 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, ריזלינג, ורוד נוצץ
ניתן לשלב סלסה עם פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Stringtown Pinot Noir עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![סטרינגטאון פינו נואר]()
סטרינגטאון פינו נואר
עם פרי אקספרסיבי של דובדבן ופירות יער אדומים על האף וחך רך וגמיש, מעוגל בתווים מתוקים, מתובלים ומורכבים של עץ אלון, הפינו נואר המונע על ידי פרי מציג בדיוק את האיזון הנכון של חומציות וטאנינים עדינים לסיום נקי אך תוסס.