ייתכן שספגטי מסרדיניה הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 439 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך זרעי שומר, פטרוזיליה, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מבשלים את הספר: ספגטי עם בוטרגה סרדינית, פסטה טונה סרדינית, ו פאייה בסגנון סרדיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום, כ 7 דקות. לדחוף לצד אחד של המחבת ולהגדיל את החום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את העגבניות, ערבוב לשבור אותם קצת, ומבשלים עד הקצוות חום ואת השמן הופך אדום, על 6 דקות. מערבבים את הנקניק והעגבניות יחד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
נקניק
שמן בישול
4
מוסיפים את השום, עלי דפנה, זרעי שומר ופתיתי פלפל אדום למחבת, ואז מפזרים את הזעפרן על התערובת. לבשל, ערבוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
זרעי שומר
עלי דפנה
זעפרן
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הפטרוזיליה, בזיליקום כוס 1 ומלח כפית. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
באזיל!
מלח
6
הסר וזרוק את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
7
בינתיים, לבשל את הספגטי בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מים
9
מוסיף את הספגטי, בישול נוזלי ומיץ עגבניות שמורות לרוטב נקניק ולזרוק, על 3 דקות. למעלה עם פקורינו ובזיליקום 1/2 כוס הנותרים.