ספגטי עגבניות ועשבי Burst
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עגבניות ועשבים פרץ. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם שמן זית, גבינת פרמזן, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: ספגטי עם עשב ועגבניה, ספגטי עגבניות ועשבים של בן, ו אטריות פסטו סקווש וספגטי עם עגבניות שרי פרץ.
הוראות
סאוט קישואים ב 1 כף. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד זוקיני מתחיל חום.
להוסיף שום, פלפל אדום, ו 1/4 כפית. מלח כשר; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות או עד השום מתחיל חום.
מוסיפים עגבניות, פלפל שחור, ונותר 1 כף. שמן ו 3/4 כפית. מלח כשר למחבת; לבשל, ערבוב מדי פעם, 2 דקות. מכסים, מפחיתים את החום למדיום, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 10 דקות או עד שהעגבניות מתחילות להתפוצץ.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז, הזמנת 1/4 כוס מים פסטה חם.
מוסיף פסטה, מי פסטה חמים, ותערובת קישואים למחבת יחד עם בזיליקום ופטרוזיליה; לזרוק. למעלה עם גבינה.