ספגטי עם 100 עגבניות מתוקות, עירית שום, בזיליקום לימון
הוראות
1
2 במחבת sauté 12-14 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד כמעט עישון. מנמיכים את החום בינוני גבוה ולהוסיף את שיני שום. מבשלים 2 דקות, או עד מתרכך מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מוסיפים את העגבניות, העירית והבזיליקום ומבשלים על אש גבוהה עד שהעגבניות מתחילות להתפוצץ. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
3 בינתיים, לבשל את הספגטי במים הרותחים על פי הוראות החבילה עד שהוא רך עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם העגבניות. לזרוק על חום גבוה במשך 1 דקה, ולאחר מכן לחלק באופן שווה בין ארבע קערות פסטה מחוממות לשרת מיד.