ספגטי עם 100 עגבניות מתוקות, עירית שום, בזיליקום לימון
הוראות
1
2 במחבת sauté 12-14 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד כמעט עישון. מנמיכים את החום בינוני גבוה ולהוסיף את שיני שום. מבשלים 2 דקות, או עד מתרכך מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מוסיפים את העגבניות, העירית והבזיליקום ומבשלים על אש גבוהה עד שהעגבניות מתחילות להתפוצץ. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
3 בינתיים, לבשל את הספגטי במים הרותחים על פי הוראות החבילה עד שהוא רך עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם העגבניות. לזרוק על חום גבוה במשך 1 דקה, ולאחר מכן לחלק באופן שווה בין ארבע קערות פסטה מחוממות לשרת מיד.