קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica)

ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica)
ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica) הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך פירורי לחם, אנשובי ארוז במלח, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ספגטי עם פירורי לחם ואנשובי, ספגטי עם אנשובי, זיתים ופירורי לחם קלויים, ו ספגטי עם שום-קלוי פירורים ואנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם משתמשים באנשובי מלא במלח, יש לשטוף אותם מתחת למים קרים. עם האצבעות שלך, לחטט אותם לפתוח לאורך הגב ולהרים את עמוד השדרה להניב 2 פילה. יש לשטוף פילה שוב כדי להסיר כל עצמות בסדר; לטפוח יבש על מגבות נייר. אם באמצעות פילה אנשובי בשמן זית, להרים מתוך צנצנת או פח, משאיר שמן מאחור (אין צורך לשטוף פילה ארוז שמן). דק קוצצים 6 פילה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
חותכים 6 פילה הנותרים לתוך 4 או 5 חתיכות כל; להפריש.
3
ב8-qt. סיר, להביא 5 qts. מים מלוחים היטב לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
בינתיים, לשים שמן זית, שום, אנשובי קצוץ דק, צ ' ילי עמוק 12-in. מחבת (עם לפחות 2-in. הצדדים) או סיר רחב לבשל על אש נמוכה, ערבוב, עד אנשובי להתמוסס. מערבבים פטרוזיליה ואנשובי הנותרים; לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
כאשר פסטה נעשית כמעט, לשים בצד 1 כוס של מי בישול, ולאחר מכן לנקז פסטה ולהעביר למחבת של רוטב אנשובי. לזרוק במהירות עד שכל הגדילים מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים קצת מי בישול שמורים אם הפסטה נראית יבשה. שים בצד 2 כפות. פירורי לחם, ואז מוסיפים את השארית לפסטה וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מחלקים פסטה בין 8 קערות חמות ומפזרים כל מנה עם כמה פירורי לחם שמורים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מגישים באופן מיידי.