קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica)

ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica)
ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica) הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך פירורי לחם, אנשובי ארוז במלח, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ספגטי עם פירורי לחם ואנשובי, ספגטי עם אנשובי, זיתים ופירורי לחם קלויים, ו ספגטי עם שום-קלוי פירורים ואנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם משתמשים באנשובי מלא במלח, יש לשטוף אותם מתחת למים קרים. עם האצבעות שלך, לחטט אותם לפתוח לאורך הגב ולהרים את עמוד השדרה להניב 2 פילה. יש לשטוף פילה שוב כדי להסיר כל עצמות בסדר; לטפוח יבש על מגבות נייר. אם באמצעות פילה אנשובי בשמן זית, להרים מתוך צנצנת או פח, משאיר שמן מאחור (אין צורך לשטוף פילה ארוז שמן). דק קוצצים 6 פילה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
חותכים 6 פילה הנותרים לתוך 4 או 5 חתיכות כל; להפריש.
3
ב8-qt. סיר, להביא 5 qts. מים מלוחים היטב לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
בינתיים, לשים שמן זית, שום, אנשובי קצוץ דק, צ ' ילי עמוק 12-in. מחבת (עם לפחות 2-in. הצדדים) או סיר רחב לבשל על אש נמוכה, ערבוב, עד אנשובי להתמוסס. מערבבים פטרוזיליה ואנשובי הנותרים; לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
כאשר פסטה נעשית כמעט, לשים בצד 1 כוס של מי בישול, ולאחר מכן לנקז פסטה ולהעביר למחבת של רוטב אנשובי. לזרוק במהירות עד שכל הגדילים מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים קצת מי בישול שמורים אם הפסטה נראית יבשה. שים בצד 2 כפות. פירורי לחם, ואז מוסיפים את השארית לפסטה וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
8
מחלקים פסטה בין 8 קערות חמות ומפזרים כל מנה עם כמה פירורי לחם שמורים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מגישים באופן מיידי.