קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

ספגטי עם אנשובי, זיתים ופירורי לחם קלויים

ספגטי עם אנשובי, זיתים ופירורי לחם קלויים
ספגטי עם אנשובי, זיתים ופירורי לחם קלויים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 821 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, פלפלים קלויים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ספגטי עם שום-קלוי פירורים ואנשובי, ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica), ו ספגטי עם פירורי לחם ואנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר 6 ליטר פסטה שלושה רבעים מלאים במים מלוחים ומביאים לרתיחה לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
לקרוע לחם לחתיכות בבלנדר או דופק מעבד מזון לעשות פירורים גסים. דק קוצצים בצל. שום בשר טחון. יש לשטוף אנשובי להתייבש טפיחה. במסננת לשטוף ולנקז פלפלים וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בשר טחוןבשר טחון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
חותכים פלפלים לרצועות באורך 1 'אינץ' וזיתים ברבעון.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
4
במחבת כבדה 12 אינץ ' עמוקה 2 כפות שמן על חום מתון עד חם אבל לא מעשן ומערבבים בפירורי לחם. פירורי לחם טוסט, ערבוב כל הזמן, עד זהב פריך, על 2 דקות, ולהעביר לצלחת להתקרר. נגב מחבת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בחום המחבת שנותר 4 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון לבשל בצל, ערבוב, עד חום זהוב על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מחבת מחום ולהוסיף שום אנשובי. לבשל תערובת על חום נמוך בינוני, ערבוב עד פילה הם מומסים, על 2 דקות. בזהירות לשפוך יין למטה בצד של מחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר מחבת מחום ומערבבים פלפלים, זיתים, ו 1/4 כוס פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מבשלים פסטה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה ומצקת החוצה להזמין מים פסטה כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
מסננים פסטה במסננת ומוסיפים לרוטב עם 1/2 כוס שמורות מי פסטה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
10
תערובת חום על חום נמוך, זורק בעדינות (והוספת יותר מי פסטה לפי הצורך אם התערובת הופכת יבשה), עד רק מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
11
מפזרים פסטה עם שאריות 1/4 כוס פטרוזיליה וכמה פירורי לחם ומגישים פירורי לחם הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת