קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

ספגטי עם כרישה, אפונה & פסטו

ספגטי עם כרישה, אפונה & פסטו
ספגטי עם כרישה, אפונה & פסטו הוא מנה עיקרית המגישה 2. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. גשו לסופר וקנו אפונה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כרישה ואפונה מטוגנת, אפונה בחמאה & כרישה, ו שלושה אפונים עם כרישה, מנטה & שמנת.

הוראות

1
מבשלים את הספגטי על פי הוראות לארוז, הוספת האפונה עבור 2 דקות הסופי. בינתיים, מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הכרישה, ואז מבשלים בעדינות במשך כ 5 דקות עד מתרכך. מערבבים את פסטו ו 3 כף של מים בישול פסטה, ואז מבשלים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מסננים את הפסטה והאפונה, ואז מוסיפים למחבת, משליכים הכל יחד. מחלקים בין 2 קערות חמות ומפזרים קצת פרמזן מגורר, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות