קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

ספגטי עם סרדינים

ספגטי עם סרדינים
ספגטי עם סרדינים הוא המנה העיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-477 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 95% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ספגטי סלסה עם סרדינים, ספגטי עם סרדינים, כרובית וכרוב, ו ארוחת ערב: ספגטי ונציאני עם סרדינים.

הוראות

1
מבשלים את הספגטי במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים על פי הוראות האריזה. בינתיים, תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים את השמן במחבת בינונית ומבשלים את השום במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את פתיתי צ ' ילי, עגבניות וסרדינים, לשבור בערך עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סרדיניםסרדינים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
חום במשך 2-3 דקות, ולאחר מכן מערבבים את הזיתים, צלפים ורוב הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5
מערבבים היטב לשלב.
6
מסננים את הפסטה, שומרים כמה כפות של המים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
7
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב, מוסיפים את המים השמורים אם הרוטב קצת עבה. מחלקים בין 4 קערות ומפזרים את הפטרוזיליה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות