ספגטי עם סרדינים
ספגטי עם סרדינים הוא המנה העיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-477 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 95% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ספגטי סלסה עם סרדינים, ספגטי עם סרדינים, כרובית וכרוב, ו ארוחת ערב: ספגטי ונציאני עם סרדינים.
הוראות
מבשלים את הספגטי במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים על פי הוראות האריזה. בינתיים, תכין את הרוטב.
מחממים את השמן במחבת בינונית ומבשלים את השום במשך 1 דקות.
מוסיף את פתיתי צ ' ילי, עגבניות וסרדינים, לשבור בערך עם כף עץ.
חום במשך 2-3 דקות, ולאחר מכן מערבבים את הזיתים, צלפים ורוב הפטרוזיליה.
מסננים את הפסטה, שומרים כמה כפות של המים.
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב, מוסיפים את המים השמורים אם הרוטב קצת עבה. מחלקים בין 4 קערות ומפזרים את הפטרוזיליה הנותרת.