ספגטי עם עגבניות, זיתים שחורים, שום, גבינת פטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם עגבניות, זיתים שחורים, שום, גבינת פטה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם צלפים, עגבניות, פלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דלעת ספגטי עם עגבניות, זיתים ופטה, ראש השנה סלט אפונה שחור עיניים עם זיתים שחורים, fetan ושום קלוי, ו 5 מרכיב עוף מטוגן וברוקולי Rabe עם זיתים שחורים, עגבניות מיובשות פטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, לשלב את העגבניות, זיתים, פטה, צלפים, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
בינתיים, במחבת בינונית, מחממים את שמן הזית על אש נמוכה למדי.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ואת שמן השום לתערובת העגבניות וזורקים.
וריאציות: ספגטי עם עגבניות, זיתים שחורים, שום ומוצרלה: השתמש 3/4 פאונד גבינת מוצרלה טרייה, לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ', במקום פטה.
ספגטי עם עגבניות, זיתים, שום, פטה ועשבי תיבול טריים: השתמש 1/4 כוס ריחן קצוץ או 3 כפות מעורבבות עשבי תיבול טריים קצוצים, כגון טרגון ו עירית, במקום פטרוזיליה.
המלצה ליין: המלחות של הזיתים וגבינת הפטה והחומציות של העגבניות הופכים יין אדום פירותי מרענן כמו בוז ' ולה - כפרים לדבר המושלם לשרת.