ספגטי עם פנצ'טה וחומוס
ספגטי עם פנקטן וחומוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 685 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומוס, שמן זית, פלפל חלפיניווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia, Cavatelli של סקוט קוננט עם ירקות נבולים, Pancetta, וחומוס, ו פנקטן ואפונה עם ספגטי וביצה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה ומבשל כמו התווית מפנה. שמור 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.
בינתיים, לבשל את pancetta במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 6 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מוסיפים את שמן הזית, שום וחלפיניו למחבת עם טפטוף pancetta ומבשלים עד שהשום מתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים את החומוס ומבשלים, לנפץ אותם קלות עם החלק האחורי של כף, עד מעט זהוב, על 4 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיף את הפסטה, pancetta ופרמזן למחבת יחד עם מי בישול שמורים; לזרוק לשלב. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים בין קערות, רסס עם שמן זית יותר העליון עם פרמזן יותר.