ספגטי עם קישואים ושעועית לבנה
צריך מנה עיקרית צמחונית? ספגטי עם קישואים ושעועית לבנה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. גשו לסופר וקנו שעועית צפונית מעולה, ספגטי, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: ספגטי עם קישואים ושעועית, ספגטי עם מולים ושעועית לבנה, ו ספגטי מחיטה מלאה עם כרישה מוקפצת, שעועית לבנה, ואגוזי מלך.
הוראות
לבשל ספגטי על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד פסטה מבשלת, מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
הוסף קישואים למחבת; לבשל 5 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם. מערבבים במים וב-5 המרכיבים הבאים; מכסים ומבשלים 4 דקות.
מניחים פסטה באופן שווה על כל אחד 4 צלחות. פסטה למעלה באופן שווה עם תערובת קישואים וגבינה.
ירקות מעורבים עם דבש-דיז ' ון ויניגרט