ספגטי עם רוטב עגבניות ונקניקים הוא מנה עיקרית המגישה 16. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 400 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו מיץ עגבניות, סוכר, יין בורדו ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו 45 דקות. נסו ספגטי עם נקניק ורוטב עגבניות פשוט, ספגטי עם נקניק ורוטב עגבניות פשוט, ו סקווש ספגטי צלוי עם נקניק-רוטב עגבניות עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מבשלים נקניק במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
חותכים לחתיכות בגודל ביס, ומניחים בצד.
3
בתנור הולנדי מטגנים בצל ופטריות בשמן זית עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. מערבבים לתנור הולנדי: רסק עגבניות, מיץ עגבניות, עגבניות איטלקיות ויין. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות איטלקיות
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מערבבים פנימה אורגנו, בזיליקום, פטרוזיליה, שום, מלח שום וסוכר. מחזירים נקניק ובצל ומטגנים פטריות לרוטב. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים לפחות 3 שעות. מכסים את הסיר אם הרוטב הופך סמיך מדי.