ספגטי עם ריקוטה ורדיקיו
ספגטי עם ריקוטן ורדיקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 770 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, ריקוטה חלב, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. נסו ספגטי עם רדיקיו וריקוטה, ספגטי עם רדיקיו, ריקוטה ופירורי לחם, ו צנון בלסמי-במרינדה עם ריקוטה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
חום על 1 כף שמן זית במחבת בגודל בינוני להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני אבל עדיין לא השחמה, על 2 דקות.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות. הם צריכים להיות זהב בכ 4 דקות.
הסר את המחבת מהחום והוסף את הפטרוזיליה. המשך לערבב עד המחבת התקררה קצת. תניח בצד.להביא סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה לסיר, מערבבים כמה פעמים כדי למנוע דבק ומבשלים עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת כ -1 כוס מי פסטה לרוטב.
החזירו את הספגטי והפסטה לסיר, והוסיפו את הריקוטה ואת שמן הזית הנותר. מערבבים היטב כדי לצפות את כל האטריות.
מוסיפים את הסרטים של רדיקיו וכ -25% מפרורי הלחם. טעם ועונה עם יותר מלח במידת הצורך והרבה פלפל שחור. לזרוק לשלב ולהפוך את הספגטי החוצה על מגש הגשה, ציפוי זה עם פירורי הלחם הנותרים טפטוף גדול של שמן זית.
מגישים חם, מעבירים את הפרמזן ליד השולחן.