ספגטי עם שום-שרימפס וברוקולי
ספגטי עם שום-שרימפס וברוקולי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 101 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פרחי ברוקולי, שרימפס, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברוקולי וספגטי פירורי שום, שרימפס ברוקולי ספגטי סקווש אלפרדו, ו שרימפס ברוקולי ספגטי סקווש אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי בסיר גדול כפי שמכוון על החבילה, השמטת מלח והוספת ברוקולי למים הרותחים עבור 2 דקות האחרונות.
בינתיים, רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שרימפס ושום; מבשלים ומערבבים 3 עד 4 דקות. או עד שהשרימפס הופך לורוד.
מסננים תערובת ספגטי; לחזור למחבת.
מוסיפים תערובת שרימפס וגבינה; מערבבים קלות.