ספגטי עם שרימפס בגריל, קישואים, וסלסה ורדה
ספגטי עם שרימפס בגריל, קישואים, וסלסה ורדה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1451 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך לנסות לבנות-a-ארוחה, ספגטי, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 84%. נסו שרימפס בגריל עם סלסה ורדה, שרימפס בגריל פפריקה עם שמן זית עלומות בייבי תפוחי אדמה סגולים, בצל כבוש & איטלקית סגנון סלסה ורדה, ו סלסה זוקיני ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הפטרוזיליה, צלפים, שום, מיץ לימון, רסק אנשובי, חרדל, 1/2 כפית מלח, ואת הפלפל לתוך מעבד מזון או בלנדר. דופק רק לקצוץ, שש עד שמונה פעמים. עם המכונה פועלת, להוסיף את שמן 1/2 כוס בזרם דק לעשות מחית גס. השאר את סלסה ורדה זה במעבד המזון; במידת הצורך, דופק מחדש emulsify רק לפני הוספת הפסטה.
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן.
מברישים את הקישואים עם 1 כף השמן ומפזרים 1/4 כפית מלח. גריל או לטגן את הקישואים, מפנה, עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות בסך הכל. כאשר הפרוסות קרירות מספיק כדי לטפל, לחתוך אותם לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ ' ולשים אותם בקערה גדולה.
תשחיל את השרימפס על שיפודים.
מברשת את השרימפס עם הנותרים 1 כף שמן ומפזרים עם הנותרים 1/2 כפית מלח. גריל או לצלות את השרימפס, מפנה, עד שזה עתה נעשה, על 4 דקות בסך הכל.
הסר את השרימפס מהשיפוד, לחתוך אותם לחצי אופקית, ולהוסיף אותם לקישואים.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מוסיפים את הפסטה לקישואים בגריל ושרימפס וזורקים עם סלסה ורדה. המלצה ליין: לסוביניון בלאן יש זיקה גדולה לטעמי לימון וחרדל. כדי להשלים את העושר של פסטה ושרימפס, ללכת על פום פוילי תוסס מעמק הלואר של צרפת. סאנסר יעבוד כמעט גם כן.