ספגטי פארו, סלק, חמאה חומה, פרג
ספגטי פארו, סלק, חמאה חומה, זרעי פרג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 749 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו את פארו, גבינת חלב עיזים, מי פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חלב עיזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות חלב עיזים אוכמניות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רביולי עם סלק, חמאה ופרג, פסטה עם סלק ופרג, ו סלט פארו עם סלק קלוי, גרגיר נחלים ורוטב פרג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסלק בתבנית זכוכית או קרמיקה. מכסים בשמן זית ומים.
אופים עד בודק עובר בקלות דרך הסלק, על 1 1/4 שעות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מקלפים את הסלק וחותכים לחתיכות.
הוסף לקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת תהליך מחית מחוספס.
מוסיפים את הספגטי למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות האריזה.
הוסף את החמאה למחבת 10 אינץ'. הפעל את החום גבוה. תחמם את החמאה, בערך 2 דקות.
מוסיפים את זרעי הפרג וטוסט במשך 2 דקות.
מוסיף את סלק פריך, מלח, ואת 1/4 כוס פסטה מים למחבת. מערבבים לשלב באופן מלא.
השתמש רשת תיל רחפן או מלקחיים כדי להסיר את הספגטי מן הסיר ולמקם אותם ישירות לתוך המחבת עם הרוטב. מערבבים לשלב.
מחלקים את הספגטי לחלקים שווים ומניחים על צלחות חמות. השתמש בשתי כפות מרק עגולות או סגלגלות כדי ליצור כדורים קטנים של גבינת חלב העז.
מניחים כדור על גבי כל מנה.
מאת פסטה Sfoglia: מהשולחן שלנו לשלך, יותר מ -100 מנות פסטה טריות ועונתיות של רון וקולין Suhanosky עם סוזן סיימון. זכויות יוצרים © 2009 על ידי רון וקולין Suhanosky. Published by John Wiley & Sons, Inc.