ספגטי קון פולו אי סלסה קריולה (ספגטי עם עוף בסגנון קולומביאני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ספגטי con Pollo Y סלסה Criolla (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף). המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן כדי להגיש, כמון טחון, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו ביסטק לה קריאולה (סטייק קריאולי בסגנון קולומביאני), Sobrebarrigan en Salsa Criolla (סטייק אגף עם רוטב קריאולי קולומביאני), ו Pollo A La Plancha (חזה עוף בגריל בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים את הפסטה אל דנטה.בעוד הפסטה מתבשלת, במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את מרכיבי criolla סלסה ומבשלים ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 10 עד 15 דקות או עד עקביות חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
3
מסננים פסטה ומוסיפים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את העוף הגרוס ושופכים ציר עוף על הפסטה וזורקים לשלב. מתבלים במלח ופלפל.לזרוק את הספגטי כדי מעיל באופן שווה עם הרוטב. למעלה עם גבינה ומגישים מיד.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.