ספגטי קון פולו אי סלסה קריולה (ספגטי עם עוף בסגנון קולומביאני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ספגטי con Pollo Y סלסה Criolla (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף). המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן כדי להגיש, כמון טחון, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו ביסטק לה קריאולה (סטייק קריאולי בסגנון קולומביאני), Sobrebarrigan en Salsa Criolla (סטייק אגף עם רוטב קריאולי קולומביאני), ו Pollo A La Plancha (חזה עוף בגריל בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים את הפסטה אל דנטה.בעוד הפסטה מתבשלת, במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית.
מוסיפים את מרכיבי criolla סלסה ומבשלים ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 10 עד 15 דקות או עד עקביות חלקה. תניח בצד.
מסננים פסטה ומוסיפים למחבת.
מוסיפים את העוף הגרוס ושופכים ציר עוף על הפסטה וזורקים לשלב. מתבלים במלח ופלפל.לזרוק את הספגטי כדי מעיל באופן שווה עם הרוטב. למעלה עם גבינה ומגישים מיד.