קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

ספגטי קון פולו אי סלסה קריולה (ספגטי עם עוף בסגנון קולומביאני)

ספגטי קון פולו אי סלסה קריולה (ספגטי עם עוף בסגנון קולומביאני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ספגטי con Pollo Y סלסה Criolla (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף). המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן כדי להגיש, כמון טחון, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו ביסטק לה קריאולה (סטייק קריאולי בסגנון קולומביאני), Sobrebarrigan en Salsa Criolla (סטייק אגף עם רוטב קריאולי קולומביאני), ו Pollo A La Plancha (חזה עוף בגריל בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים את הפסטה אל דנטה.בעוד הפסטה מתבשלת, במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את מרכיבי criolla סלסה ומבשלים ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 10 עד 15 דקות או עד עקביות חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
מסננים פסטה ומוסיפים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את העוף הגרוס ושופכים ציר עוף על הפסטה וזורקים לשלב. מתבלים במלח ופלפל.לזרוק את הספגטי כדי מעיל באופן שווה עם הרוטב. למעלה עם גבינה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."