ספגטי קרבונרה
ספגטי קרבונרה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. אם יש לכם גבינת פרמזן, פטרוזיליה, ספגטי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה ומבשל כמו התווית מפנה. להזמין 1/4 כוס מים לבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.
בינתיים, לבשל את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 8 דקות.
מוסיף את הספגטי ואת מי בישול פסטה שמורות למחבת ולזרוק לשלב.
מוסיפים את הביצים, פרמזן, 1/2 כפית מלח ו 1 1/2 כפיות פלפל; לזרוק למעיל. לבשל, לזרוק ברציפות כדי למנוע ערבול הביצים, עד הרוטב הוא שמנת, על 1 דקה. מוסיפים את הפטרוזיליה.