קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

ספגטי קרבונרה II

ספגטי קרבונרה II
ספגטי Carbonaran II יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-2293 היו אומרים שזה פגע במקום. . גשו לסופר וקנו בייקון, שום, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל פסטה ספגטי עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז היטב. לזרוק עם 1 כף שמן זית, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
3
בינתיים במחבת גדולה, לבשל בייקון קצוץ עד פריך מעט; להסיר ולנקז על מגבות נייר. שמור 2 כפות של שומן בייקון; להוסיף הנותרים 1 כף שמן זית, וחום במחבת גדולה בשימוש חוזר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
4
מוסיפים בצל קצוץ ומבשלים על אש בינונית עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מוסיפים שום טחון, ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
6
הוסף יין אם תרצה; לבשל עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
7
להחזיר בייקון מבושל למחבת; להוסיף ספגטי מבושל סחוט. לזרוק מעיל וחום דרך, הוספת שמן זית יותר אם זה נראה יבש או דבק יחד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
שמן זיתשמן זית
ספגטיספגטי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים ביצים מוכות ומבשלים, משליכים כל הזמן עם מלקחיים או מזלג גדול עד ביצים בקושי להגדיר. במהירות להוסיף 1/2 כוס גבינת פרמזן, ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
9
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם (זכור כי בייקון ופרמזן הם מלוחים מאוד).
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
בייקוןבייקון
10
מגישים מיד עם פטרוזיליה קצוצה זרועה על גבי, וגבינת פרמזן נוספת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה