ספגטי קרבונרה II
ספגטי Carbonaran II יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-2293 היו אומרים שזה פגע במקום. . גשו לסופר וקנו בייקון, שום, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל פסטה ספגטי עד אל דנטה.
לנקז היטב. לזרוק עם 1 כף שמן זית, ולהניח בצד.
בינתיים במחבת גדולה, לבשל בייקון קצוץ עד פריך מעט; להסיר ולנקז על מגבות נייר. שמור 2 כפות של שומן בייקון; להוסיף הנותרים 1 כף שמן זית, וחום במחבת גדולה בשימוש חוזר.
מוסיפים בצל קצוץ ומבשלים על אש בינונית עד הבצל שקוף.
מוסיפים שום טחון, ומבשלים 1 דקה יותר.
הוסף יין אם תרצה; לבשל עוד דקה אחת.
להחזיר בייקון מבושל למחבת; להוסיף ספגטי מבושל סחוט. לזרוק מעיל וחום דרך, הוספת שמן זית יותר אם זה נראה יבש או דבק יחד.
מוסיפים ביצים מוכות ומבשלים, משליכים כל הזמן עם מלקחיים או מזלג גדול עד ביצים בקושי להגדיר. במהירות להוסיף 1/2 כוס גבינת פרמזן, ולזרוק שוב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם (זכור כי בייקון ופרמזן הם מלוחים מאוד).
מגישים מיד עם פטרוזיליה קצוצה זרועה על גבי, וגבינת פרמזן נוספת ליד השולחן.