ספגטי של אליס ווטרס עם שום ירוק
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו רגלי ברווז מטוגנות של אליס ווטרס עם כרישה וזיתים ירוקים, Ratatouille ' אליס ווטרס, ו Chard Gratin השוויצרי של אליס ווטרס (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח ולהוסיף את הספגטי. מבשלים עד אל דנטה, הזמנה 1 כוס מים בישול פסטה לפני ניקוז.
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול (3 ליטר) מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיף את השום, פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום, ו 1/4 כוס מים. כיסוי וזיעה, ערבוב מדי פעם, עד רך, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לשמור על השום מ caramelizing יותר מדי.
מוסיפים את הפסטה המבושלת לתערובת השום וזורקים היטב לשלב.
להוסיף קצת מים בישול פסטה במידת הצורך כדי להביא את המנה עקביות שמנת.
מגישים עם יותר שמן זית ואת צמרות טחון של שום ירוק, אם תרצה בכך.