ספגטי של אמא המסכנה
הספגטי של אמא המסכנה הוא ... טבעוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 371 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שום, ספגטי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו קפונטה של אמא, סטור לאמא קציץ בשר, ו "הארנב המטוגן של לה מאמא" (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את שמן הזית למחבת ומניחים על אש בינונית.
מוסיף את שן שום, ומבשלים עד ציפורן הוא השחמה.
הסר את השום מן השמן, דק להתפורר פרוסות הלחם למחבת. מבשלים עד קלוי יפה, ואז לגרוף את הפירורים על מגבת נייר. שמור את השמן.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיף את הספגטי, ומבשלים כ 8 דקות, עד מכרז.
מערבבים את השמן השמור לתוך הספגטי, ואז מניחים על צלחות הגשה.
מפזרים פירורי לחם ופלפל שחור טחון טרי.