ספוג אפרסק הפוך
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך ממרח וניל, פטל פוננט, יוגורט טבעי סיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת ספוג בגריל עם אפרסק ודובדבן קומפוט, עוגת אפרסק הפוכה, ו אפרסק הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
משמנים 20 x 30 ס " מ אפייה או קלייה פח וקו עם קלף אפייה.
מפזרים את תערובת קמח הסוכר. לדחוף פטל או דובדבן לתוך חלל של כל חצי אפרסק, ואז למקם את האפרסקים, לחתוך בצד למטה, בתוך הפח.
כדי להפוך את הבלילה ספוג, להכות את החמאה, קמח, סוכר, אבקת אפייה, ביצים, יוגורט ווניל בקערה גדולה עם מקציף חשמלי עד חד פעמי. כפית את התערובת לתוך הפח, שוב ושוב סביב האפרסקים, ואז אופים במשך 50 דקות-1 hr עד זהב ועולה ושיפוד דקר יוצא נקי.
מגניב בקצרה, ואז בזהירות להפעיל סכין סכו " ם סביב הקצוות לשחרר כל חתיכות תקועות. הפוך את העוגה על לוח וחתוך לריבועים. טעים נאכל חם עם גלידה.