קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

ספידי צ'יקן מרסלה

ספידי צ'יקן מרסלה
ספידי צ'יקן מרסלה מסתובב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 41 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 486 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. מתכון זה מ טעם הבית דורש פסטה לשיער מלאך רב דגנים, קמח, תיבול לימון-פלפל ושמן זית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 71%, וזה די טוב. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף בויטוני עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, רביולי מרסלה עוף בויטוני עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, ו עוף מהיר א ' לה קינג.

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. פאונד עוף עם פטיש בשר ל 1/4 אינץ'. עובי. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת מערבבים את הקמח, פלפל הלימון והמלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים עוף, חתיכה אחת בכל פעם; סוגרים את השקית ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
במחבת גדולה מחממים 1 כף שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים עוף; מבשלים 4-5 דקות מכל צד או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מוציאים מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
באותה מחבת מחממים את השמן שנותר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים פטריות; מבשלים ומערבבים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
9
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. מבשלים 5-6 דקות או עד שהנוזל מצטמצם בחצי, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מחזירים עוף למחבת, הופכים לציפוי ברוטב; מחממים דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מסננים פסטה; מגישים עם תערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, מרלו

פינו נואר, שרדונה ומרלו הם בחירה מצוינת עבור מרסלה עוף. עוף ברוטב שמנת יכול להתאים יפה עם שרדונה. עם הפטריות האדמתיות והרוטב הכהה יותר, מרסלה עוף בהחלט יכולה להכיל יין אדום כמו מרלו או פינו נואר. אתה יכול לנסות קשת סונומה פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
קשת סונומה פינו נואר
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.