ספייס-שפשף בשר מטוגן
בשר בקר מטוגן בשפשוף תבלינים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 317 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, סוכר חום, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר חום כהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה חומה כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו תבשיל מתובל-בשר חזיר, רגלי ברווז שפשפו תבלינים עם זיתים ירוקים וגזר, ו פלפל שחור תבלינים-שפשף בשר בקר (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת צלי, שלבו פפריקה, 1 כף סוכר חום, אבקת שום, 1 כפית מלח, חרדל יבש ופלפל אדום גרוס; לשפשף מעל צלי.
מניחים צלי בשקית ניילון גדולה עם רוכסן. חותם ושומרים במקרר 1 שעה או לילה.
להכנת רוטב מחממים תנור הולנדי גדול על אש בינונית. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים בצל, פלפל אדום כתוש ושום טחון; מבשלים 3 דקות תוך ערבוב תדיר.
מניחים עגבניות בבלנדר, ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים עגבניות מחית, 1/2 כוס מים, ואת 3 המרכיבים הבאים (דרך רסק עגבניות), ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור.
מוסיפים צלי לרוטב במחבת. מכסים ואופים בחום של 325 למשך 2 1/2 שעות או עד שהם רכים.