ספייס-שפשף סטייקים עם תרד
אם יש לכם כמון טחון, הל טחון, זרעי שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספייס שפשף סטייקים T-עצם, ספייס שפשף סטייקים פגז, ו ספייס שפשף סטייקים רצועה עם רוטב בצל מתוק ומתובל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב 1 כפית פלפל קאיין עם כוסברה, כמון, שומר כתוש, פפריקה מתוקה, הל, 1 1/2 כפיות מלח 1/2 כפיות פלפל.
מפזרים את תערובת התבלינים משני צידי הסטייקים, מלטפים אותם על הבשר.
במחבת גדולה וכבדה, להמיס 2 כפות של חמאה ללא מלח ב 1 כף שמן זית.
מוסיפים את השום הקצוץ ואת הנותרים 1/4 כפית פלפל קאיין ומבשלים את השום על חום מתון, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את התרד התינוק למחבת ומבשלים, מסתובבים, עד התרד הוא נבול, על 5 דקות. מתבלים את התרד במלח ופלפל.
להעביר את התרד למגש הגשה ולשמור חם.
למחוק את המחבת ולהמיס את הנותרים 1 כף חמאה הנותרים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את סטייקים דלמוניקו למחבת ומבשלים את הסטייקים על אש גבוהה במשך כ 3 דקות לכל צד עבור מדיום רייר. הגדר את הסטייקים על תרד נבול ומגישים בבת אחת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.