ספייס שפשף פילה דגים עם רוטב חמאה לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה מ finecooking.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פפריקה, חמאה, פילה סול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פילה דגים ברוטב לימון, ספייס שפשף קלוי פילה מחוספס כתום, ו פילה דג צרוב מחבת עם חמאה משוננת, לימון וחומץ מאלט (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לשלב את הפלפל, פפריקה, טימין, חרדל, מלח, קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מברשת שני הצדדים של הדג עם 2 כפית. של השמן בעדינות לשפשף את התבלין לערבב על כל הדג. במחבת קטנה, מחממים את החמאה על חום בינוני, מערבלים את המחבת, עד שהחמאה היא חום ענבר עמוק, כ -3 דקות; לצפות בזהירות אז זה לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להקציף במיץ לימון ולשמור חם. הגדר מחבת nonstick כבדה מעל חום בינוני גבוה וחום 1 Tbs. של השמן. כאשר השמן חם, מוסיפים שני פילה וצורב עד מבושל דרך, כ 2 דקות. לכל צד; להעביר צלחת ואוהל עם נייר כסף. מחק את המחבת וחזור עם שאר השמן והדגים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מגישים מיד, כפית את החמאה על הדג. הגשת הצעות
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ממתק תמנון בריט
5
מגישים עם קוסקוס השליך עם עשבי תיבול, פלפלים אדומים,ו-בצל ירוק.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.