ספירה לאחור # 3 פנקייק בצל ירוק עם הודו פריך ורוטב חמוציות Hoisin
com/מתכונים / קריספי בצל ירוק-תפוחי אדמה-פנקייק-590026 " >פנקייק תפוחי אדמה בצל ירוק, ו לחמניות הודו חמוציות-הויסין.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
הסר את הביסקוויטים מהצינור. לשטח כל אחד מעט.
מניחים 1 כפית בצל ירוק פרוס לתוך מרכז הביסקוויט טפטוף עם 1/4 כפית שמן שומשום. לעטוף את הקצוות של הביסקוויט סביב הבצל הירוק להתגלגל לתוך כדור. חזור עם ביסקוויטים שנותרו. על משטח עבודה נקי, מקומח, לגלגל כל כדור ביסקוויט לתוך סיבוב על 1/8 אינץ ' עבה.
חום 2 כפות של שמן קנולה במחבת גדולה, לא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים פנקייק מגולגל ומטגנים עד פריך, על 3 דקות לכל צד. לאחר הבישול, מניחים בתנור כדי להתחמם. חזור עם פנקייק הנותרים ושמן קנולה.
בינתיים, במחבת נפרדת, חום 2 כפות של שמן קנולה על חום בינוני.
מוסיפים את רוטב טורקיה וסויה ומבשלים עד מחומם דרך. כבה את החום והוסף את כפית הנותרים של שמן שומשום.
במעבד מזון מיני, לשלב את רוטב חמוציות ורוטב hoisin כוס 1/2 להתמזג עד חלקה.
טפטוף 1 כף של רוטב הויסין הנותרים על פנקייק בצל ירוק. למעלה עם קצת מלפפון, בצל ירוק, וכמה תרנגול הודו מבושל.
טפטוף עם 1 כף של רוטב חמוציות-הויסין. חזור עם שאר החומרים.