קושימומחה
מוכן ב29 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות43
מגזין

ספירה לאחור # 6 הודו צלוי הודיה, בדרך שלי

ספירה לאחור # 6 הודו צלוי הודיה, בדרך שלי
ספירה לאחור # 6 הודו חג ההודיה קלוי, הדרך שלי היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 117 גר' של חלבון, 73 גרם של שומן, וסך הכל 1184 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו שומן ברווז, רוזמרין, מלח ים גס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 29 שעות ו-40 דקות. נסו הודו צלוי לחג ההודיה, הודו צלוי לחג ההודיה, ו תרנגול הודו צלוי / מטוגן של חג ההודיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להפריד את רגלי טורקיה מהשד, שמירה על עמוד השדרה שלם והרגליים עדיין מחובר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
3
חותכים את חתיכת עמוד השדרה הנותרת מהשד ולשמור (להשתמש בו במחבת הצלייה כאשר אתה מבשל את טורקיה). מקלפים את הגזר והבצל וקוצצים בערך. בערך קוצצים את הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
חותכים את התפוחים ברבעים ולהסיר את הליבות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
5
מניחים 1/3 של ירקות ותפוחים במיכל גדול מספיק כדי להכיל את טורקיה עם ירקות ותפוחים. מתבלים את ההודו מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. לשפשף את חומץ סיידר לתוך טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
ירקירק
תפוחתפוח
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
6
מניחים את השד לתוך המיכל העליון עם 1/3 של ירקות ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוחתפוח
7
מוסיפים את הרגליים ואת החלק העליון עם ירקות ותפוחים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוחתפוח
8
מניחים במקרר ולתת לרבד לילה.
9
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר את טורקיה מהמקרר 1 שעה לפני הבישול כך טורקיה יכול לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
11
מניחים את הירקות והתפוחים בתחתית מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
12
מניחים את הרגליים, צד העור למעלה, על גבי הירקות, להיות בטוח שיש מקום להוסיף את השד מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
13
שים את הרגליים בתנור לבשל ראשון, על 1 שעה 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
בעוד הרגליים מתבשלות, להפוך את שומן ברווז מתחם עשב.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
15
מניחים את השומן ברווז קר בקערה של מיקסר עומד עם קובץ מצורף משוט.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
16
מוסיף את כל עשבי תיבול קצוצים וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
עשבי תיבולעשבי תיבול
17
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים במשך 1 דקה עד שעשבי תיבול מפוזרים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עשבי תיבולעשבי תיבול
18
מניחים את תערובת עשב שומן ברווז בקו עבה לאורך הצד הארוך של חתיכה ארוכה 18 אינץ ' של ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
19
להתגלגל לתוך צינור, לסובב את הקצוות עד חזק, ולאחר מכן למקם במקרר להגדיר אבל לא לקבל קשה, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
20
החלק את היד מתחת לעור על חזה ההודו כדי להפריד את העור מהשד.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
21
חותכים את אחד הקצוות את הצינור שומן ברווז. לסחוט חצי מהתערובת מתחת לעור על גבי אחד השדיים ואת הנותרים על השד השני.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
22
לאחר שהרגליים מבושלות, מניחים את הקורנית והרוזמרין במחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
23
מניחים את השד על גבי עשבי תיבול. צולים עד שתי הרגליים והשד להגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, על 2 שעות ו 30 דקות יותר. ברגע שאתה מסיר את הציפור מהתנור, לתת לו לנוח במשך 15 דקות לפני חיתוך זה. עכשיו לחפור ב ושיהיה לך יום נהדר.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור