ספירה לאחור # 6 הודו חג ההודיה קלוי, הדרך שלי היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 117 גר' של חלבון, 73 גרם של שומן, וסך הכל 1184 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו שומן ברווז, רוזמרין, מלח ים גס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 29 שעות ו-40 דקות. נסו הודו צלוי לחג ההודיה, הודו צלוי לחג ההודיה, ו תרנגול הודו צלוי / מטוגן של חג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להפריד את רגלי טורקיה מהשד, שמירה על עמוד השדרה שלם והרגליים עדיין מחובר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודו
3
חותכים את חתיכת עמוד השדרה הנותרת מהשד ולשמור (להשתמש בו במחבת הצלייה כאשר אתה מבשל את טורקיה). מקלפים את הגזר והבצל וקוצצים בערך. בערך קוצצים את הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בצל
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
4
חותכים את התפוחים ברבעים ולהסיר את הליבות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
5
מניחים 1/3 של ירקות ותפוחים במיכל גדול מספיק כדי להכיל את טורקיה עם ירקות ותפוחים. מתבלים את ההודו מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. לשפשף את חומץ סיידר לתוך טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חומץ תפוחים
ירק
תפוח
טורקיה כולה
לשפשף תיבול יבש
6
מניחים את השד לתוך המיכל העליון עם 1/3 של ירקות ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
תפוח
7
מוסיפים את הרגליים ואת החלק העליון עם ירקות ותפוחים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
תפוח
8
מניחים במקרר ולתת לרבד לילה.
9
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר את טורקיה מהמקרר 1 שעה לפני הבישול כך טורקיה יכול לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
11
מניחים את הירקות והתפוחים בתחתית מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
תפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
12
מניחים את הרגליים, צד העור למעלה, על גבי הירקות, להיות בטוח שיש מקום להוסיף את השד מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
ירק
13
שים את הרגליים בתנור לבשל ראשון, על 1 שעה 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
בעוד הרגליים מתבשלות, להפוך את שומן ברווז מתחם עשב.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווז
15
מניחים את השומן ברווז קר בקערה של מיקסר עומד עם קובץ מצורף משוט.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווז
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
16
מוסיף את כל עשבי תיבול קצוצים וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
עשבי תיבול
17
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים במשך 1 דקה עד שעשבי תיבול מפוזרים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עשבי תיבול
18
מניחים את תערובת עשב שומן ברווז בקו עבה לאורך הצד הארוך של חתיכה ארוכה 18 אינץ ' של ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווז
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
19
להתגלגל לתוך צינור, לסובב את הקצוות עד חזק, ולאחר מכן למקם במקרר להגדיר אבל לא לקבל קשה, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
20
החלק את היד מתחת לעור על חזה ההודו כדי להפריד את העור מהשד.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
21
חותכים את אחד הקצוות את הצינור שומן ברווז. לסחוט חצי מהתערובת מתחת לעור על גבי אחד השדיים ואת הנותרים על השד השני.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווז
22
לאחר שהרגליים מבושלות, מניחים את הקורנית והרוזמרין במחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
23
מניחים את השד על גבי עשבי תיבול. צולים עד שתי הרגליים והשד להגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, על 2 שעות ו 30 דקות יותר. ברגע שאתה מסיר את הציפור מהתנור, לתת לו לנוח במשך 15 דקות לפני חיתוך זה. עכשיו לחפור ב ושיהיה לך יום נהדר.