ספירלות גבינה משולשת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ספירלות גבינה משולשת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 775 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, חרדל, חלב התאדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו שלוש גבינות ספירלות, ספירלות חזיר וגבינה, ו ספירלות גבינה וחזיר (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה; מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, בערך 8 דקות. בינתיים ממיסים 1 כף חמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח, החרדל והקאיין ומערבבים בעזרת כף עץ ליצירת עיסה. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהדבק מתנפח מעט, בערך 1 דקה.
מקציפים פנימה את שני החלב ואת 1/2 כפית מלח ומבשלים, תוך הקצפה מדי פעם, עד שהם מסמיכים מעט וקרמיים, 6 עד 7 דקות.
מוסיפים את גבינות הצ 'דר והג' ק ואת כל כפות הפרמזן למעט 2 ומקציפים עד להמסה; שמור על חום.
שלב את הפנקו, עשבי התיבול ו / או הבצל הירוק, 1 כף חמאה ושאר הפרמזן בקערה חסינת מיקרוגל ומיקרוגל עד שהחמאה נמסה, בערך 1 דקה; לזרוק.
מסננים את הפסטה, שומרים כ -1 כוס מי בישול, ומחזירים לסיר. זורקים עם יתרת 1 כף החמאה, ואז מערבבים פנימה את רוטב הגבינה, מוסיפים את מי הבישול השמורים במידת הצורך. מתבלים במלח ומעליהם תערובת פירורי הלחם.