ספירלות טורטיה של הודו
הכנת ספירלות טורטיה בהודו אורכת כ -25 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מספיק ל-12 מנות עם 210 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סלרי, רוטב חמוציות מפירות יער שלמים, טורטיות קמח וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה מעדן ומשביע. רק מעטים באמת אהבו את התוספת הזו. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 47% . ספירלות אספרגוס וחזיר , טורטיה בורגר לוקו ואקה , ו"סופה דה טורטיה" שלאחר חג ההודיה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את תרנגול ההודו על הטורטיות עד למרחק של 6 מ"מ מהקצה.
מורחים גבינת שמנת על תרנגול ההודו; מפזרים פקאנים.
מורחים כל אחד ב-2 כפות רוטב חמוציות.
מגלגלים את הבצק בצורת ג'לי רול; עוטפים היטב בניילון נצמד. מקררים למשך שעה או עד שהבצק יציב.
רגע לפני ההגשה, חותכים כל לחמנייה לשישה חלקים. בקערה קטנה, מערבבים את הסלרי, הבצל ואת רוטב החמוציות שנותר.
מגישים עם ספירלות טורטיה.