קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ספרדית צונן לבן Gazpacho מ ' קמח, מדי

ספרדית צונן לבן Gazpacho מ ' קמח, מדי
אם יש לך שיני שום, מלפפונים, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו גספצ'ו לבן מצונן, גספצ'ו לבן מצונן, ו אננס צונן Gazpacho (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבודה בקבוצות, לשלב את הענבים, שקדים, שום, כוסברה, חומץ, מיץ ליים, ומלח בבלנדר ודופק עד השקדים ושום קצוץ אבל לא דק מדי.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ענביםענבים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את המלפפונים ואת הדופק שוב עד המלפפונים מעורבבים. אל תגזימו, אתם רוצים שלמרק יהיה מרקם. באמצעות מרית או כף עץ, מערבבים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מקררים לפחות 1 שעה כדי לצנן את המרק ולאפשר את התערובת טעמים. (טעם ולהוסיף יותר מלח לפי הצורך.) מצקת לתוך קערות טפטוף כל אחד עם כ 1 כפית שמן זית לפני ההגשה. המרק ישמור במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת