ספרדית צונן לבן Gazpacho מ ' קמח, מדי
אם יש לך שיני שום, מלפפונים, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו גספצ'ו לבן מצונן, גספצ'ו לבן מצונן, ו אננס צונן Gazpacho (מתכונים דומים).
הוראות
עבודה בקבוצות, לשלב את הענבים, שקדים, שום, כוסברה, חומץ, מיץ ליים, ומלח בבלנדר ודופק עד השקדים ושום קצוץ אבל לא דק מדי.
מוסיפים את המלפפונים ואת הדופק שוב עד המלפפונים מעורבבים. אל תגזימו, אתם רוצים שלמרק יהיה מרקם. באמצעות מרית או כף עץ, מערבבים בשמן זית.
מקררים לפחות 1 שעה כדי לצנן את המרק ולאפשר את התערובת טעמים. (טעם ולהוסיף יותר מלח לפי הצורך.) מצקת לתוך קערות טפטוף כל אחד עם כ 1 כפית שמן זית לפני ההגשה. המרק ישמור במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.