קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית

ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית
ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 704 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו סלרי, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, ספרי בישול קלאסיים: מרק מוליגטוני, ו לחם טוסקני ומרק עגבניות (ריבוליטה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן והחמאה בסיר מרק כבד. מבשלים את הגזר, סלרי ובצל במשך כ 20 דקות, או עד מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל בחום מתון במשך 25 עד 30 דקות יותר. מערבבים את הפטרוזיליה ובזיליקום, מתבלים במלח ופלפל, מבשלים דקה או יותר ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3
בתור וריאציה, היא אומרת שאתה יכול לסנן את המרק ודק אותו עם שמנת. פירקתי חצי מהמרק שלי והחזרתי אותו לחצי הגושי. ואז בחשתי חצי כוס שמנת כי במקרה היה לי אותה במקרר, והייתי מרוצה מהמרק שנוצר, שעדיין היה די עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
4
לחם צרפתי תוצרת בית
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
5
- עושה 3 baguettes -
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
6
עובד מבידור על ידי מרתה סטיוארט.
7
לרכך את השמרים במים חמים 1/4 כוס. (לא ברור לי אם זה צריך לצאת מהמים המפורטים במרכיבים. השתמשתי 1/4 כוס נוספת כאן ואת הסכום הרשום במרכיבים בשלב הבא.)
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את המים החמים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
10
מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים אותו לבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
11
הפעל על לוח משוריין ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 10 דקות. אתה יכול גם לעשות את זה במערבל עומד עם וו בצק, כמובן, ובמקרה זה ייקח רק על 4 או 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
שים את הבצק הלוש בקערה מכוסה ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת. (אני אף פעם לא יכול להגיד אם הבצק הוכפל בתפזורת, אז אני פשוט מחכה שעה.) אגרוף בצק למטה ולתת לעלות פעם שנייה עד הוכפל. אגרוף למטה. הפעל על לוח משוריין וצורה לפי ההוראות הרצויות להלן. (עיצבתי את כיכרות הלחם שלי ממש על גיליון אפייה מצופה קלף ולא הייתה לי בעיה.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
לאחר יצירת כיכרות, לתת לעלות מכוסה בניילון נצמד עד הוכפל בגודל. כיכרות ארוכות יש לחתוך לאורך הדף עם סכין גילוח חדה (3 או 4 חתכים אלכסוניים צריך לעשות).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
אופים בתנור 204° במשך 25 דקות. כדי לקבל קרום דק, לרסס את הכיכרות עם מים 3 או 4 פעמים במהלך האפייה. כיכרות נעשות כאשר חום זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
כדי לעצב את הבצק לבגטים: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. לטפוח כל חתיכה לתוך אליפסה ולחץ על האמצע לאורכו עם קצה היד שלך. מקפלים לשניים ולאטום קצוות עם העקב של היד שלך, לחיצה קשה לגרש בועות אוויר. צורה לתוך גליל ארוך, אפילו על ידי גלגול כמו נחש חימר.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
16
מניחים במחבת לחם (ללא מחבת לחם, אני פשוט לשים את שלי על תבנית אפייה) ומכסים את העלייה הסופית (שלב 5 לעיל). לאחר העלייה הסופית, לעשות 3 או 4 ארוכים, חתכים אלכסוניים בחלק העליון של כל כיכר עם סכין גילוח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
17
אופים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
כדי לעצב את הבצק לענפים: השתמש באגט אחד ארוך ודק לכל ענף. לאחר העלייה הסופית, אבל בלי לחתוך את החלק העליון של כיכר, להשתמש מספריים חדים לעשות חתכים אלכסוניים 3 אינץ ' ארוך לתוך כל צד של באגט. אתה רוצה בערך 4 חתכים לכל צד, והחתכים בכל צד צריכים להיות מקבילים זה לזה, יצירת סדרה של נקודות. משוך את הנקודות מתוך באגט כך שהם דומים עלים או אוזן של חיטה. לרסס עם מים ואופים מיד, מבלי להשאיר את הלחם לעלות שוב.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
מספריים מטבחמספריים מטבח

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו