קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית

ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית
ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 704 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו סלרי, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, ספרי בישול קלאסיים: מרק מוליגטוני, ו לחם טוסקני ומרק עגבניות (ריבוליטה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן והחמאה בסיר מרק כבד. מבשלים את הגזר, סלרי ובצל במשך כ 20 דקות, או עד מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל בחום מתון במשך 25 עד 30 דקות יותר. מערבבים את הפטרוזיליה ובזיליקום, מתבלים במלח ופלפל, מבשלים דקה או יותר ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3
בתור וריאציה, היא אומרת שאתה יכול לסנן את המרק ודק אותו עם שמנת. פירקתי חצי מהמרק שלי והחזרתי אותו לחצי הגושי. ואז בחשתי חצי כוס שמנת כי במקרה היה לי אותה במקרר, והייתי מרוצה מהמרק שנוצר, שעדיין היה די עבה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4
לחם צרפתי תוצרת בית
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
5
- עושה 3 baguettes -
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
6
עובד מבידור על ידי מרתה סטיוארט.
7
לרכך את השמרים במים חמים 1/4 כוס. (לא ברור לי אם זה צריך לצאת מהמים המפורטים במרכיבים. השתמשתי 1/4 כוס נוספת כאן ואת הסכום הרשום במרכיבים בשלב הבא.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
8
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים את המים החמים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
10
מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים אותו לבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
11
הפעל על לוח משוריין ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 10 דקות. אתה יכול גם לעשות את זה במערבל עומד עם וו בצק, כמובן, ובמקרה זה ייקח רק על 4 או 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
שים את הבצק הלוש בקערה מכוסה ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת. (אני אף פעם לא יכול להגיד אם הבצק הוכפל בתפזורת, אז אני פשוט מחכה שעה.) אגרוף בצק למטה ולתת לעלות פעם שנייה עד הוכפל. אגרוף למטה. הפעל על לוח משוריין וצורה לפי ההוראות הרצויות להלן. (עיצבתי את כיכרות הלחם שלי ממש על גיליון אפייה מצופה קלף ולא הייתה לי בעיה.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
לאחר יצירת כיכרות, לתת לעלות מכוסה בניילון נצמד עד הוכפל בגודל. כיכרות ארוכות יש לחתוך לאורך הדף עם סכין גילוח חדה (3 או 4 חתכים אלכסוניים צריך לעשות).
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
14
אופים בתנור 204° במשך 25 דקות. כדי לקבל קרום דק, לרסס את הכיכרות עם מים 3 או 4 פעמים במהלך האפייה. כיכרות נעשות כאשר חום זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
כדי לעצב את הבצק לבגטים: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. לטפוח כל חתיכה לתוך אליפסה ולחץ על האמצע לאורכו עם קצה היד שלך. מקפלים לשניים ולאטום קצוות עם העקב של היד שלך, לחיצה קשה לגרש בועות אוויר. צורה לתוך גליל ארוך, אפילו על ידי גלגול כמו נחש חימר.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
16
מניחים במחבת לחם (ללא מחבת לחם, אני פשוט לשים את שלי על תבנית אפייה) ומכסים את העלייה הסופית (שלב 5 לעיל). לאחר העלייה הסופית, לעשות 3 או 4 ארוכים, חתכים אלכסוניים בחלק העליון של כל כיכר עם סכין גילוח.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
17
אופים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
כדי לעצב את הבצק לענפים: השתמש באגט אחד ארוך ודק לכל ענף. לאחר העלייה הסופית, אבל בלי לחתוך את החלק העליון של כיכר, להשתמש מספריים חדים לעשות חתכים אלכסוניים 3 אינץ ' ארוך לתוך כל צד של באגט. אתה רוצה בערך 4 חתכים לכל צד, והחתכים בכל צד צריכים להיות מקבילים זה לזה, יצירת סדרה של נקודות. משוך את הנקודות מתוך באגט כך שהם דומים עלים או אוזן של חיטה. לרסס עם מים ואופים מיד, מבלי להשאיר את הלחם לעלות שוב.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מספריים מטבחמספריים מטבח

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו