ספרינגרל השישי
. נסו Springerle, ו עוגיות Springerle מבושמות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להכות ביצים עם סוכר עד עבה וחיוור, כ -10 דקות. מערבבים בתמצית אניס. לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה; לקפל לתערובת הביצה. לכסות ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מחלקים בצק לשלושה חלקים. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'. קמח עובש קפיץ או מערוך, ולחץ על העיצוב לתוך הבצק.
חותכים את העוגיות ומניחים אותם 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות משומן. לכסות במגבת ולתת לעמוד בן לילה.
מחממים התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). אבקת קמח עודף מעוגיות.
אופים במשך 15 עד 18 דקות בתנור שחומם מראש, עד שישבנים משחימים קלות. מגניב ולאחסן במיכל אטום עד 2 חודשים.