קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

ספרינגרל השישי

ספרינגרל השישי
. נסו Springerle, ו עוגיות Springerle מבושמות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, להכות ביצים עם סוכר עד עבה וחיוור, כ -10 דקות. מערבבים בתמצית אניס. לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה; לקפל לתערובת הביצה. לכסות ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית אניסתמצית אניס
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחלקים בצק לשלושה חלקים. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'. קמח עובש קפיץ או מערוך, ולחץ על העיצוב לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
3
חותכים את העוגיות ומניחים אותם 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות משומן. לכסות במגבת ולתת לעמוד בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מחממים התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). אבקת קמח עודף מעוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
אופים במשך 15 עד 18 דקות בתנור שחומם מראש, עד שישבנים משחימים קלות. מגניב ולאחסן במיכל אטום עד 2 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור