קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סקווש בלוט עם פודינג בורסין

סקווש בלוט עם פודינג בורסין
סקווש בלוט עם פודינג בורסין עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. אם יש לך לפחות 6 עד 12 עלים מרווה, גבינת שמנת, גבינת rondelé, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דלעת עם פודינג שום קלוי, פילה בקלה חריף עם רוטב קוקוס-סקווש על סקווש קלוי, ו Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים.

הוראות

1
חותכים סקווש חצי לאורכו (או לחתוך רבע העליון את כל דלעת).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סכין קילוףסכין קילוף
2
מקום סקווש, לחתוך בצד למטה (או דלעות עם צמרות יושבות עליהם), על מתלה מעל 1 אינץ מים רותחים במחבת 5-6 ליטר או ווק 14 אינץ'. מכסים ואדים על חום גבוה עד ירקות רכים כאשר פירסינג( לא לחתוך את העור), על 20 דקות. הרם מן המדף; תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סכין קילוףסכין קילוף
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
עם כף קטנה, בעדינות לגרוף החוצה להשליך זרעים, דואג לא לשבור את העור. ייתכן שיהיה עליך להגדיר חצאי סקווש לחתוך את הצד ולחץ בעדינות כך שהם יושבים יציב.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
במעבד מזון או עם מיקסר, מקציפים גבינת עשב, גבינת שמנת וביצה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים מילוי שווה לכל חצי סקווש (או דלעת).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סכין קילוףסכין קילוף
6
להניח 1 או 2 עלי מרווה על מילוי.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
באותו מחבת, להגדיר ירקות מלאים על מתלה מעל 1 אינץ מים רותחים. מכסים ואדים מעל חום גבוה עד מילוי פחזניות מעט והוא מוצק כאשר נענוע, על 10 דקות. (לאחר 5 דקות, בכושר דלעת צמרות על מדף כדי לחמם. כדי לשרת דלעות, למקם צמרות על או לצד.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מקשטים עם עלי מרווה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ