סקווש בלוט עם פודינג בורסין
סקווש בלוט עם פודינג בורסין עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. אם יש לך לפחות 6 עד 12 עלים מרווה, גבינת שמנת, גבינת rondelé, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דלעת עם פודינג שום קלוי, פילה בקלה חריף עם רוטב קוקוס-סקווש על סקווש קלוי, ו Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים.
הוראות
חותכים סקווש חצי לאורכו (או לחתוך רבע העליון את כל דלעת).
מקום סקווש, לחתוך בצד למטה (או דלעות עם צמרות יושבות עליהם), על מתלה מעל 1 אינץ מים רותחים במחבת 5-6 ליטר או ווק 14 אינץ'. מכסים ואדים על חום גבוה עד ירקות רכים כאשר פירסינג( לא לחתוך את העור), על 20 דקות. הרם מן המדף; תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, 5 עד 8 דקות.
עם כף קטנה, בעדינות לגרוף החוצה להשליך זרעים, דואג לא לשבור את העור. ייתכן שיהיה עליך להגדיר חצאי סקווש לחתוך את הצד ולחץ בעדינות כך שהם יושבים יציב.
במעבד מזון או עם מיקסר, מקציפים גבינת עשב, גבינת שמנת וביצה עד חלקה.
יוצקים מילוי שווה לכל חצי סקווש (או דלעת).
להניח 1 או 2 עלי מרווה על מילוי.
באותו מחבת, להגדיר ירקות מלאים על מתלה מעל 1 אינץ מים רותחים. מכסים ואדים מעל חום גבוה עד מילוי פחזניות מעט והוא מוצק כאשר נענוע, על 10 דקות. (לאחר 5 דקות, בכושר דלעת צמרות על מדף כדי לחמם. כדי לשרת דלעות, למקם צמרות על או לצד.)