סקווש בלוט קלוי & מרק לפת
קלוי סקווש בלוט & מרק לפת יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר, ציר עוף, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סקווש בלוט קלוי & מרק לפת, מרק סקווש בלוט קלוי, ו לפת ורוזמרין תרד "ריזוטו" דלעת ממולאת סקווש עם אגוזי פקאן.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מתבלים את הדלעת במלח ופלפל לבן.
מניחים ½ חמאה כף לתוך כל חלל ומניחים את חצאי הסקווש על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
אופים עד מכרז וקרמל, על 1 שעה.
הסר מהתנור ולתת לו להתקרר על המגש.ממיסים את החמאה הנותרת בסיר מרק בינוני מעל חום בינוני.
להוסיף כרישה, סלרי, גזר ושום.
מפזרים את התערובת עם סוכר. כיסוי, ומבשלים במשך 10 דקות, עד שהתרכך.
מוסיפים את הלפת, המניה, עלה דפנה וכוסברה ואז מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום לנמוך, מתבלים עם מלח ופלפל לבן. מכסים ומבשלים עוד 20 דקות, עד הלפת הם מאוד רך.
הסר את עלה המפרץ.לגרוף את הבשר מחצאי סקווש מקורר ישר לתוך סיר המרק. באמצעות בלנדר טבילה מחית את התערובת עד חלקה מאוד, או להשתמש בבלנדר סטנדרטי עובד בקבוצות במידת הצורך. החזירו את המרק לסיר המרק (אם משתמשים בבלנדר רגיל) והוסיפו ברנדי. להביא את המרק לרתיחה ולהתאים את התיבול.