קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

סקווש בלוט קלוי & מרק לפת

סקווש בלוט קלוי & מרק לפת
קלוי סקווש בלוט & מרק לפת יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר, ציר עוף, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סקווש בלוט קלוי & מרק לפת, מרק סקווש בלוט קלוי, ו לפת ורוזמרין תרד "ריזוטו" דלעת ממולאת סקווש עם אגוזי פקאן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מתבלים את הדלעת במלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
סכין קילוףסכין קילוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים ½ חמאה כף לתוך כל חלל ומניחים את חצאי הסקווש על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים עד מכרז וקרמל, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מהתנור ולתת לו להתקרר על המגש.ממיסים את החמאה הנותרת בסיר מרק בינוני מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
להוסיף כרישה, סלרי, גזר ושום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
6
מפזרים את התערובת עם סוכר. כיסוי, ומבשלים במשך 10 דקות, עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
מוסיפים את הלפת, המניה, עלה דפנה וכוסברה ואז מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום לנמוך, מתבלים עם מלח ופלפל לבן. מכסים ומבשלים עוד 20 דקות, עד הלפת הם מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
לפתלפת
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
הסר את עלה המפרץ.לגרוף את הבשר מחצאי סקווש מקורר ישר לתוך סיר המרק. באמצעות בלנדר טבילה מחית את התערובת עד חלקה מאוד, או להשתמש בבלנדר סטנדרטי עובד בקבוצות במידת הצורך. החזירו את המרק לסיר המרק (אם משתמשים בבלנדר רגיל) והוסיפו ברנדי. להביא את המרק לרתיחה ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
סכין קילוףסכין קילוף
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מקשטים עם עלי סלרי.
מרכיבים שתצטרך
לחם סנדוויץ', קלוי ומפוררלחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
10
מגישים חם בקערות בודדות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה