סקווש חורף קלוי
סקווש חורף קלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר מגורען, פלפל, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. מתכונים דומים: סקווש חורף קלוי, סקווש חורף קלוי, ו סקווש חורף צלוי בג'ינג'ר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לקלף את הדלעת עם מקלף ירקות. חצי לאורכו, להשליך את הזרעים, ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מניחים בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה מפסיקה קצף והפך חום בהיר, למשוך את המחבת את החום ומיד להוסיף את מרווה, סוכר, חומץ (לעמוד בחזרה כדי לא לקבל ניתז), מולסה לשפשף תבלין קלוי.
מערבבים היטב ולתת להתבשל על אש בינונית נמוכה במשך 1 עד 2 דקות כדי להתיך את הטעמים.
יוצקים את תערובת החומץ על הדלעת וזורקים היטב, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה כבד או צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הדלעת בשכבה אחת.
מניחים בתנור וצולים, זורק לפחות פעם אחת, עד מאוד רך וקרמל, על 45 דקות עד 1 שעה. מניחים בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם,כך הנוזלים נוזליים.
עבודה בקבוצות, במידת הצורך, להעביר את הדלעת החמה ואת כל נוזלי הבישול למעבד מזון ולעבד עד חלקה. השתמש באופן מיידי, להכניס למקרר עד 5 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.
מגישים את פירה בכוחות עצמו כמנה צדדית עבור עוף צלוי, טורקיה, או חזיר; מערבבים לתוך פולנטה ממש לפני סוף הבישול; להשתמש כמו מלית רביולי; להפוך מרק; או להשתמש כדי טעם פסטינה. או להשמיט את המרווה, מתבלים עם קינמון טחון ואגוז מוסקט מגורד טרי לפי הטעם, ולהשתמש כתחליף דלעת משומר במתכון פשטידת הדלעת האהוב עליך.
וריאציה עבור דלעת מעושן סקווש: לבשל את הדלעת מוכנה על גיליון אפייה בגריל מכוסה עם צ ' יפס ספוג לתת טעם מעושן מעט. תחליף בכל אחד מהמתכונים שקורא לסקווש קלוי. אם בישול kabocha, אצטרובל, או דלעת קשה לקלף אחרים, לחתוך לשניים, לגרוף את הזרעים, ולשפשף את הקרביים לחתוך קצוות עם תערובת חומץ / מולסה.
מניחים על תבנית אפייה, חותכים צדדים למעלה, וצולים ב 400 מעלות F עד למכרז. לגרוף החוצה מחית.
טוסט זרעי שומר, זרעי כוסברה, פלפל במחבת קטנה, כבדה על חום בינוני. כאשר השומר הופך חום בהיר, לעבוד במהירות. הפעל את מאוורר הפליטה, להוסיף את פתיתי הפלפל האדום, ולזרוק, לזרוק, לזרוק, תמיד מתחת למאוורר. מיד להפוך את תערובת התבלינים על צלחת כדי להתקרר.
לשים תערובת לתוך בלנדר עם אבקת צ ' ילי, מלח, וקינמון להתמזג עד התבלינים הם הקרקע שווה. אם יש לך טחנת תבלינים קטנה או מטחנת קפה המוקדש שחיקה תבלינים, לטחון רק את השומר, כוסברה, פלפל, פתיתי צ ' ילי.
יוצקים לתוך קערה ולזרוק עם שאר החומרים. שמור את תערובת התבלינים בצנצנת זכוכית במקום קריר ויבש, או להקפיא.
הערות השף: קליית מטהר תבלינים, משחרר את השמנים שלהם, והופך אותם ריחניים יותר, כמו גם הוספת מימד חדש של טעם.
לטעום אבקת צ ' ילי שלך לפני הוספת, אם חריף וחם, לקצץ את הסכום. צ ' ילי קליפורני הוא כמעט מתוק, לא חם.