קושימומחה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סקווש חמוץ מתוק: זוקה בסאור

סקווש חמוץ מתוק: זוקה בסאור
אם יש לכם חומץ בלסמי, דלורית, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. מתכונים דומים: דלעת מתוקה וחמוצה - - - Zuccan ב Agrodolce, רביולי דלורית: אנולוטי די זוקה, ו סקפסה די זוקה-דלעת במרינדה סקווש.

הוראות

1
שים את הסקווש בקערה גדולה, מפזרים מלח ומניחים בצד, כך שהמים העודפים יהיו exuded.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לנקז ולטפוח יבש.
3
בינתיים, להשרות את הצימוקים ב 1 כוס מים רותחים במשך 15 דקות כדי מחדש hydrate אותם, ואז לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
במחבת גדולה, חום 1/2 כוס שמן על חום גבוה עד כמעט עישון. עבודה בקבוצות כדי למנוע צפיפות במחבת, לבשל את הדלעת בשמן עד שהוא השחמה סביב הקצוות, על 5 דקות, מפנה פעם לבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את הפרוסות המבושלות לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לנקז את השמן העודף. מבשלים את כל הדלעות בדרך זו. ברגע שכל הירקות מתנקזים, מניחים בתבשיל רדוד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוףסכין קילוף
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית הנותר על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך ומבושל, מוסיפים כמויות קטנות של מים חמים, כך תבשילי הבצל. לאחר 20 דקות, מוסיפים את הצימוקים, צנוברים, ציפורן, קינמון, וגרידת לימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מרכיבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מוסיפים את היין ואת היין ומביאים לרתיחה בינונית. מבשלים 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ומיד לשפוך על הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
בואו מגניב, ואז לקרר במשך 2 ימים לפני האוכל.
10
מגישים בטמפרטורת החדר.