קושימומחה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סקווש חמוץ מתוק: זוקה בסאור

סקווש חמוץ מתוק: זוקה בסאור
אם יש לכם חומץ בלסמי, דלורית, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. מתכונים דומים: דלעת מתוקה וחמוצה - - - Zuccan ב Agrodolce, רביולי דלורית: אנולוטי די זוקה, ו סקפסה די זוקה-דלעת במרינדה סקווש.

הוראות

1
שים את הסקווש בקערה גדולה, מפזרים מלח ומניחים בצד, כך שהמים העודפים יהיו exuded.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לנקז ולטפוח יבש.
3
בינתיים, להשרות את הצימוקים ב 1 כוס מים רותחים במשך 15 דקות כדי מחדש hydrate אותם, ואז לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
במחבת גדולה, חום 1/2 כוס שמן על חום גבוה עד כמעט עישון. עבודה בקבוצות כדי למנוע צפיפות במחבת, לבשל את הדלעת בשמן עד שהוא השחמה סביב הקצוות, על 5 דקות, מפנה פעם לבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את הפרוסות המבושלות לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לנקז את השמן העודף. מבשלים את כל הדלעות בדרך זו. ברגע שכל הירקות מתנקזים, מניחים בתבשיל רדוד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סכין קילוףסכין קילוף
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית הנותר על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך ומבושל, מוסיפים כמויות קטנות של מים חמים, כך תבשילי הבצל. לאחר 20 דקות, מוסיפים את הצימוקים, צנוברים, ציפורן, קינמון, וגרידת לימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מרכיבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
נייר אורזנייר אורז
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
מוסיפים את היין ואת היין ומביאים לרתיחה בינונית. מבשלים 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ומיד לשפוך על הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
בואו מגניב, ואז לקרר במשך 2 ימים לפני האוכל.
10
מגישים בטמפרטורת החדר.