קושימומחה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סקווש חמוץ מתוק: זוקה בסאור

סקווש חמוץ מתוק: זוקה בסאור
אם יש לכם חומץ בלסמי, דלורית, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. מתכונים דומים: דלעת מתוקה וחמוצה - - - Zuccan ב Agrodolce, רביולי דלורית: אנולוטי די זוקה, ו סקפסה די זוקה-דלעת במרינדה סקווש.

הוראות

1
שים את הסקווש בקערה גדולה, מפזרים מלח ומניחים בצד, כך שהמים העודפים יהיו exuded.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לנקז ולטפוח יבש.
3
בינתיים, להשרות את הצימוקים ב 1 כוס מים רותחים במשך 15 דקות כדי מחדש hydrate אותם, ואז לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
במחבת גדולה, חום 1/2 כוס שמן על חום גבוה עד כמעט עישון. עבודה בקבוצות כדי למנוע צפיפות במחבת, לבשל את הדלעת בשמן עד שהוא השחמה סביב הקצוות, על 5 דקות, מפנה פעם לבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את הפרוסות המבושלות לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לנקז את השמן העודף. מבשלים את כל הדלעות בדרך זו. ברגע שכל הירקות מתנקזים, מניחים בתבשיל רדוד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית הנותר על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך ומבושל, מוסיפים כמויות קטנות של מים חמים, כך תבשילי הבצל. לאחר 20 דקות, מוסיפים את הצימוקים, צנוברים, ציפורן, קינמון, וגרידת לימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מרכיבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
מוסיפים את היין ואת היין ומביאים לרתיחה בינונית. מבשלים 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ומיד לשפוך על הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
בואו מגניב, ואז לקרר במשך 2 ימים לפני האוכל.
10
מגישים בטמפרטורת החדר.