סקווש חמוץ מתוק: זוקה בסאור
אם יש לכם חומץ בלסמי, דלורית, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. מתכונים דומים: דלעת מתוקה וחמוצה - - - Zuccan ב Agrodolce, רביולי דלורית: אנולוטי די זוקה, ו סקפסה די זוקה-דלעת במרינדה סקווש.
הוראות
שים את הסקווש בקערה גדולה, מפזרים מלח ומניחים בצד, כך שהמים העודפים יהיו exuded.
בינתיים, להשרות את הצימוקים ב 1 כוס מים רותחים במשך 15 דקות כדי מחדש hydrate אותם, ואז לנקז ולהניח בצד.
במחבת גדולה, חום 1/2 כוס שמן על חום גבוה עד כמעט עישון. עבודה בקבוצות כדי למנוע צפיפות במחבת, לבשל את הדלעת בשמן עד שהוא השחמה סביב הקצוות, על 5 דקות, מפנה פעם לבשל באופן שווה.
הסר את הפרוסות המבושלות לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לנקז את השמן העודף. מבשלים את כל הדלעות בדרך זו. ברגע שכל הירקות מתנקזים, מניחים בתבשיל רדוד ומניחים בצד.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית הנותר על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך ומבושל, מוסיפים כמויות קטנות של מים חמים, כך תבשילי הבצל. לאחר 20 דקות, מוסיפים את הצימוקים, צנוברים, ציפורן, קינמון, וגרידת לימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מרכיבים יחד.
מוסיפים את היין ואת היין ומביאים לרתיחה בינונית. מבשלים 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ומיד לשפוך על הדלעת.
בואו מגניב, ואז לקרר במשך 2 ימים לפני האוכל.