סקווש ממולא ריקוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריקוטה ממולאים סקווש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. 122 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך רוטב ספגטי, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: סקווש ממולא ריקוטה, סקווש בלוטים ממולאים ריקוטה, ו פריחת סקווש ממולאת בריקוטה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לקצץ את הקצוות של סקווש; סקווש לחתוך לשניים (לאורך). עם כפית לגרוף את הזרעים וחלק עיסת עוזב פגזים על 1/2 אינץ ' עבה. קונכיות סקווש קיטור מעל מים רותחים עד פריך במכרז (כ 5 דקות). לצלול לתוך מים קרים, לנקז היטב ולהניח בצד.
במחבת קטנה על אש בינונית, להמיס כף אחת של החמאה.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד שהם נעשים. לסחוט את התרד כדי להסיר לחות נוספת ולהוסיף את השום והבצל ומבשלים עד מחומם היטב.
בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשלב ביצים, ריקוטה, פרמזן, פטרוזיליה, מלח, פלפל, תיבול איטלקי ותערובת תרד. ממלאים את חצאי הסקווש בתערובת זו, כשלוש כפות לקליפה ומניחים סקווש בתבנית אפייה רדודה. ממיסים את החמאה הנותרת ומברישים מעל קונכיות הסקווש
אופים במשך 20 דקות. אם תרצה, לשרת עם רוטב עגבניות.