סקווש ספגטי במיקרוגל
סקווש ספגטי במיקרוגל עשוי להיות רק הר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 54 קלוריות. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו משרת 8 . גשו לסופר וקנו פלפל, קישואים, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. ציון זה הוא מוצק. נסו סקווש ספגטי במיקרוגל, סקווש ספגטי במיקרוגל עם עגבניות ובזיליקום, ו סקווש ספגטי במיקרוגל: ארוחת ערב פשוטה או תוספת עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים על מגבת נייר במיקרוגל; מבשלים גבוה במשך 3-1 / 2 דקות לכל קילו או עד שהדלעת רכה.
חותכים לשניים; הסר זרעים וגרוף עיסה. הניחו בצד. ב-2-קווט. תבשיל, לזרוק פלפל אדום, בצל, שום ושמן זית. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 1-1 / 4 דקות או עד שהם רכים מעט.
מוסיפים עגבנייה, קישואים, פטריות, חומץ, טרגון, מלח ופלפל. כיסוי ומיקרוגל על גבוהה עבור 2 דקות או עד פריך-מכרז. זורקים עם דלעת ומגישים מיד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בלאטורה רוסו ספומנטה אדומה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%