סקווש ספגטי לטגן
סקווש ספגטי לטחון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 190 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 285 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, שום, דלעת וספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: סקווש ספגטי וסאוט צ'ארד, צלע צלוי עם סקווש ספגטי לטגן, ו שרימפס + ירקות מטוגנים מעל סקווש ספגטי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול, ומניח חצאי סקווש לחתוך בצד על הסדין.
אופים עד סקווש הוא רך אבל עדיין פריך, כ 40 דקות. להפריש להתקרר.
ברגע מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר סקווש מקליפה באמצעות מזלג. תניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים בצל ושום בחמאה עד רך.
מוסיפים סקווש למחבת ומבשלים עד חם. מתבלים במלח ופלפל.