סקווש ספגטי עם רוטב עגבניות עבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ספגטי מוקרמים סקווש עם רוטב עגבניות שמנמן. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם שמן זית, אורגנו, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספגטי ברוטב עגבניות עבה, ספגטי ברוטב עגבניות עבה, ו ספגטי טבעוני עם רוטב עגבניות עבה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סקווש על תבנית אפייה; אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד למכרז. מגניב.
חותכים סקווש חצי לאורכו; להשליך זרעים. לגרד בתוך סקווש עם מזלג כדי להסיר גדילים דמויי ספגטי למדוד 4 כוסות.
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית.
להוסיף שום; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, פלפל אדום כתוש, עגבניות, אורגנו, וזרעי טימין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות או עד מעובה, ערבוב מדי פעם. להשליך אורגנו וזרעי קורנית.
שלב 1/2 הנותרים מלח כפית, נשאר 1/4 כפית פלפל שחור, פרמזן, ושאר החומרים. כף 1/2 כוס סקווש לתוך כל 8 (8-אונקיה) ramekins. רוטב עגבניות כפית באופן שווה על סקווש; לחלק תערובת ריקוטה באופן שווה בין ramekins, מתפשט כדי לכסות.
אופים ב 400 במשך 50 דקות או עד השחמה קלה.