קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

סקווש צהוב מטוגן עם תפוחי אדמה ובצל

סקווש צהוב מטוגן עם תפוחי אדמה ובצל
סקווש צהוב מטוגן עם תפוחי אדמה ובצל עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 153 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בצל, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: דלעת צהובה עם בצל ופרמזן, סקווש צהוב דרומי עם בצל, ו בקלה מוקפץ עם סקווש צהוב ואספרגוס.

הוראות

1
חום שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום גבוה עד השמן חם; ירידה בחום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל ותפוחי אדמה בשמן החם עד שתפוחי אדמה משחימים קלות ומבושלים חלקית, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים סקווש, חמאה, פפריקה, פלפל שחור, אבקת שום, מלח ופלפל אדום; מבשלים עד שתפוחי אדמה הם חום זהוב, 15 עד 20 דקות נוספות, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אבקת שוםאבקת שום
פלפל שחורפלפל שחור
תפוח אדמהתפוח אדמה
פפריקהפפריקה
חמאהחמאה
סקוושסקווש
מלחמלח
3
הסר מחבת עם כפית מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת