סקווש קיץ Provencal ותפוחי אדמה Gratin
סקווש קיץ Provencal ותפוחי אדמה גראטן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 84 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם קישואים, מלח ופלפל כשרים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: סקווש קיץ Provencal, תפוחי אדמה מוקרמים, ו קיץ סקווש Au Gratin.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. ערפל קל אפייה 2 ליטר רדודה או צלחת מוקצית עם ספריי בישול.
דק לחתוך את הדלעת, קישואים, תפוחי אדמה, בצל 1/4 אינץ ' עבה עם מנדולינה או ביד. רעפים הירקות בתבנית אפייה מוכנה בשכבה אחת. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים את עלי הרוזמרין ואת טפטוף עם שמן זית. מכסים בנייר כסף ואופים עד שתפוחי האדמה רכים, 30 עד 35 דקות.
הסר את נייר הכסף; מפזרים את הגבינה.
אופים עד הגבינה הוא השחמה ורוב הנוזל התאדה, כ 45 דקות יותר.
בואו לעמוד לפחות 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.