קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סקווש קיץ Provencal ותפוחי אדמה Gratin

סקווש קיץ Provencal ותפוחי אדמה Gratin
סקווש קיץ Provencal ותפוחי אדמה גראטן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 84 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם קישואים, מלח ופלפל כשרים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: סקווש קיץ Provencal, תפוחי אדמה מוקרמים, ו קיץ סקווש Au Gratin.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. ערפל קל אפייה 2 ליטר רדודה או צלחת מוקצית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
דק לחתוך את הדלעת, קישואים, תפוחי אדמה, בצל 1/4 אינץ ' עבה עם מנדולינה או ביד. רעפים הירקות בתבנית אפייה מוכנה בשכבה אחת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
קישואיםקישואים
תפוח אדמהתפוח אדמה
סקוושסקווש
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מפזרים את עלי הרוזמרין ואת טפטוף עם שמן זית. מכסים בנייר כסף ואופים עד שתפוחי האדמה רכים, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
הסר את נייר הכסף; מפזרים את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
אופים עד הגבינה הוא השחמה ורוב הנוזל התאדה, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בואו לעמוד לפחות 10 דקות.
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.