סקווש קלוי וסלט ארוגולה עם פקאן, בייקון ועז ג
סקווש קלוי וסלט ארוגולה עם פקאן, בייקון ועז C עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 483 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכו לחנות ותביאו בייקון אפלווד, בצלצלים חתוכים, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מן Kitchn יש 18 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכונים דומים: סלט ארוגולן ותפוחים עם גבינת עיזים ופקאנים, סלט ארוגולה עם בייקון ופקאנים, ו מעדן צלוי עם פארו, בצל אדום קלוי, גבינת עיזים וארוגולה.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. לזרוק את הפקאן עם קצת שמן קנולה ומלח ים, וצולים עד ריחני, על 7 עד 10 דקות.בינתיים, לקלף זרע הסקווש לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. לזרוק עם קצת שמן קנולה על שני דפי אפייה (לא קהל) ומפזרים יותר של מלח הים. כאשר הפקאן נעשה, להסיר מהתנור, להעלות את הטמפרטורה ל425 ולצלות את הדלעת עד שהוא רך ואת הקצוות הם חום עמוק.בעוד הסקווש צולה, לחתוך את הבייקון לחתיכות 1 אינץ ' ומטגנים אותו במחבת גדולה. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתי קבוצות, לשפוך את השומן (הקפד לשמור אותו!) in-between.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר או על שקית נייר חומה.שמור על המחבת חמה ולוודא שיש כ 6 כפות של שומן בייקון במחבת.
מוסיף את שאלוט ו לטגן על חום בינוני עד שהם מתרככים. כבה את החום והוסף את החומץ. מערבולת לשלב.
להוסיף כמה סיבובים של פלפל חריף של פלפל שחור טרי.הסלט יכול להיות מוגש עכשיו, עם החומרים עדיין חמים, או בטמפרטורת החדר. כדי להרכיב: בקערה גדולה, לזרוק את הרוטב עם סקווש ובייקון.
הוסף כמה חופנים גדולים של ארוגולה. רצועת כשלושה או ארבעה עלי טימין לתוך הקערה ולהוסיף את הפקאן (אשר צריך להיות שבור לחתיכות אם הם לא כבר.) לזרוק בעדינות. נקודה עם גבינת עיזים (ייתכן שלא צריך את כל זה) ומגישים.