סקונס בטטה
סקונס בטטה יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מנה אחת מכילה 252 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 34 סנט למנה , אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתייה, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 30% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. סקונס בטטה , סקונס בטטה וסקונס בטטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר החום, אבקת האפייה, תבלין פאי הדלעת, המלח והסודה לשתייה.
חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. בקערה קטנה, טורפים את הביצה, הבטטה והחלב; מוסיפים לחומרים היבשים רק עד להרטיב.
הופכים על משטח מקומח קלות; בידיים מקומחות קלות, ללוש בצק 10-12 פעמים. טפח לתוך 8 אינץ'. מעגל.
מפרידים טריזים ומניחים במרחק של 1 אינץ' זה מזה על תבנית אפייה מצופה קלות בספריי בישול.
אופים ב-400 מעלות למשך 16-21 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת 5 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור סקון. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.