סקונס צ'דר אירי עם קורנביף וסלט תפוחים
המתכון סקונס צ'דר אירי עם קורנביף וסלט תפוחים יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-35 מנות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לך תפוחי סבתא סמית', בצל ירוק, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו חזה בקר תירס מלוח + טוסט צרפתי צ'דר אירי עם סלט פסטו כרוב, כריך קורנביף עם סלט תפוחים ושמנת חמוצה, ו ערוץ אירי קורנביף וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
שלב את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח בקערת מעבד המזון ודופק פעם אחת.
מפזרים את החמאה באופן שווה מעל. דופק, דופק, דופק-בהתפרצויות של 1 שניות-עד שהתערובת נראית כמו גבינת פרמזן מגוררת.
מוסיפים 1 1/2 כוסות מהצ ' דר והדופק, הדופק, הדופק, תוך טפטוף לאט בשמנת, עד שהבצק מתחיל להתכנס.
יוצרים את הבצק לדיסק ומעבירים לחלל עבודה מקומח. מרדדים בעדינות את הבצק בעזרת מערוך למלבן בעובי 1 אינץ'.
חותכים 35 חתיכות בצק, בעזרת תבנית טבעת בקוטר 1 אינץ', ומעבירים לתבנית גיליון מרופדת בנייר קלף.
אופים, הופכים את התבנית באמצע הדרך, עד להזהבה ומבושלים, 14 עד 15 דקות.
בינתיים, שלבו את חומץ המלט והתפוחים בקערת ערבוב בינונית. מערבבים פנימה את הקרם פרש, הבצלים והצ ' דר שנותר, ומערבבים היטב.
כאשר הסקונס קרירים מספיק לטיפול, חצוי אותם באופן שווה.
מניחים 1 פרוסה מהקורנביף על המחצית התחתונה של הסקונה, ומעליהם את התפוח, הגבינה והבצל הירוק, ואחריהם המחצית העליונה של הסקונה. חזור על הפעולה עד למילוי כל הסקונס.