סקונס שיבולת שועל-דומדמניות
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, סקונס שיבולת שועל-דומדמניות עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 274 קלוריות . מתאים ל-16 מנות. תמורת 33 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כארוחת בוקר. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, מיץ תפוזים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון לא יקר לחובבי האוכל האירופי. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 26% . הציון הזה גרוע למדי. סקונס דומדמניות שיבולת שועל , סקונס דומדמניות , סקונס דומדמניות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מחממים במחבת קטנה את מיץ התפוזים והמים, מוסיפים את הדומדמניות. מבשלים את התערובת במשך דקה אחת, ואז מניחים לה לשבת עד שהיא מתקררת מעט.
במעבד מזון טוחנים את שיבולת השועל עם הקמח, המלח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והסוכר.
מוסיפים את החמאה. הפעל את המכונה בקפיצות קצרות עד שהתערובת תהיה בעלת עקביות של חול.
מעבירים את התערובת לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים חלב ותפוזים/דומדמניות לקערת המערבל הגדולה. מערבבים עד שהתערובת מתחילה להיאחז.
יוצרים מהבצק כדור גדול בידיים, מוסיפים מעט חלב במידת הצורך. לוחצים או מרדדים את כדור הבצק עד שהוא בעובי 1 סנטימטר.
חותכים את הבצק ל-16 ריבועים או משולשים.
אופים את הסקונס על נייר אפייה לא משומן במשך 15 דקות או עד שהם משחימים קלות בשוליים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור סקון. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.