סקלופ טונה עם בצל, מנטה, ציפוי שקדים
Scaloppine טונה עם בצל, מנטה, ציפוי שקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 280 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סטייקים לטונה משירו/מגורה ילופין, מנטה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ מנדרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סורבה מנדרינה קוקוס דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו מרק שומר עם ציפוי נענע שקדים, ציפוי פירות בטעם מנטה, ו חומוס, שום, ציפוי נענע (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מפזרים דגים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף 4 פרוסות דגים; לבשל 1 דקה בכל צד או עד מידה רצויה של doneness. חזור על הליך עם דגים שנותרו.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019